Bad $rs in GetInsertSQL. Connection or SQL invalid. Try using $connection->debug=true;

Продукти на Dymatize

Продукти на Dymatize

Dymatize. Хранителни добавки от Dymatize в Mybody.bg
Основана през 1994 година Dymatize Nutrition бързо се налага като лидер на пазара за хранителни добавки и любима марка на милиони професионални спортисти и фитнес ентусиасти по цял свят. Dymatize Nutrition е част от пазара на повече от 50 страни.

Като всяка компания претендираща за висококачетвена продукция и Dymatize Nutrition изключително много държат на контрола за своите добавки. За компанията е ясно, че без необходимия контрол, няма да могат да пускат най- безопасните, най- висококачествени и ефикасни продукти. Единият от начините за конрол е безпрецедентен за браанша, всяка една суровина и готов продукт се поставят под каранина за 3 дни, през това време текат тестове за дайствие и чистота от микробиологична лаборатория.Задачата е да се осигури абсолютна сигурност, че всичко отговаря на най- високите стандарти. Поради наличието на въпросните тесове от компанията смятат, че Dymatize Nutrition е от малкото марки за хранителни добавки, които са толкова независимо тествани.

Суплементите на Dymatize Nutrition са с изключително високо качество, превъзходен вкус и трайни аромати. С разработена линия от над 250 доказани добавки, компанията продължава да държи позициите си за най- качествени продукти, които са предпочитани от атлети по цял свят.

Това, което отличава Dymatize Nutrition от другите производители на хранителни добавки е разработването и производството на всички суплементи: прахообразни, течни и на таблетки, в собствени модерни съоръжения. Повечето фирми за спортни храни не могат да се похвалят с толкова напреднали технологии. В огромния производствен център има и четири лаборатории, чрез които се извършва качествения анализ. Една от тях е специализирана в производството на овкусителите, т.е. вкусовите качества на продуктите на Dymatize Nutrition са уникални, специално разработени за марката. Естествено това е много скъпа инвестиция, която повечето компании не приемат. От Dymatize Nutrition вярват, че поради възможността за изпипване на всеки продукт от началото до края им носи този невероятен успех и любов от клиентите.

Dymatize Nutrition се посвщава да доставя най- висококачествените хранителни добавки, които ако опитате, ще разберете за каква разлика говорехме в по- горните редове.