Bad $rs in GetInsertSQL. Connection or SQL invalid. Try using $connection->debug=true;

Продукти на Explode

Продукти на Explode

Explode. Хранителни добавки от Explode в Mybody.bg
Марката Explode е една от лидерите на българския пазар за хранителни добавки. Първият си продукт, компанията пуска през 2006 година и от тогава до днес се наблюдава постоянно разрастване на продуктовата линия и усъвършенстване на старите формули. Спортните добавки на Explode първоначално бяха строго предназначени към активно спортуващите, впоследствие те обърнаха поглед и към дамите и всички онези, които целят здравословен начин на живот.

Екипът от професионалисти може да се похвали с прецизните си формули на хранителните добавки. Продуктите на Explode по нищо не отстъпват на вносните конкурентни суплементи, освен по атрактивната цена. Налагайки се на масовия пазар, Explode рискуваха в разработването на собствени иновативни продукти. Резултата беше впечатляващ! Уникалните L- Carnitine gel и Ecdy Steel се харесаха на хиляди фитнес ентусиасти в страната. Мощните и добре дозирани формули дават своя резултат и затова са предпочитан избор на атлетите.

Всичките суровини, които се използват за изработка на продуктите са от доказани международни фабрики, използвани и от други световни марки. Чрез високия си професионализъм и отношение към детайлите, Explode обори мнението, че българските добавки са некачествени. Суплементите на компанията вече са добре понати и в съседните на България страни.

От Explode обещават да развиват, усъвършенстват и обогатяват продуктовата си гама, като и да продължават да поддържат атрактивни цени. Преди да бъде пусната една добавка на пазара, тя минава лабораторни тестове и след това се изпробва от спортисти, които могат да кажат от първа ръка дали формулите са ефективни.