Bad $rs in GetInsertSQL. Connection or SQL invalid. Try using $connection->debug=true;

Продукти на BioTech USA

Продукти на BioTech USA

BioTech USA. Хранителни добавки от BioTech USA в Mybody.bg
За да се подготви един спортист за състезание са му необходими специални тренировки и хранителен режим. Правилното съотношение на протеини, въглехидрати, мазнини и витамини е решаващ фактор за представянето на атлетите. Благодарение на дългите години изследвания и разработки в областта на спортното хранене, BioTech USA е предпочитан избор на професионални спортисти, атлети и фитнес ентусиасти от цял свят. Официалните дистрибутори на фирмата са от 44 различни държави и поне още 130 неофициални.

В света на професионалния спорт, хранителни добавки на са въпрос на личен избор, а изискване. BioTech USA предлагат изключително богата гама суплементи, които ще ви дадат необходимото да се подготвите за регионално състезание, световно първенство или олимпиада. А дори и да не сте професионален спортист, продуктите на BioTech USA ще ви бъдат в полза за да оформите и изградите желаната физика.

С хранителните добавки на BioTech USA можете да бъдете сигурни, че ще посигнете желания ефект. Качеството на суплементите ще ви накара да се чувствате по- здрави, по- силни, по- можещи и по- красиви. И за финал, всички добавки на BioTech USA са здравословни и напълно безопасни за употреба.