Bad $rs in GetInsertSQL. Connection or SQL invalid. Try using $connection->debug=true;

Продукти на Natrol

Продукти на Natrol

Natrol. Хранителни добавки от Natrol в Mybody.bg
Мисията на Natrol е да наложи своите суплементи, като първи избор в света на хранителните добавки, които със своята ефикасност дават гаранции за ефективно поддържане на здравословен живот. Как ще го постигнем? Като насочим цялото си внимание само и единствено към клиентите и техните изисквания и нужди.

Natrol не предлага просто хранителни добавки, а суплементи с безкомпромисно качество, плод на комбинирането силите на науката, природата и техологиите.

През 1986 година Natrol пуска на пазара първата форма на витамин С със свръх висока усвоимост (днес подобрена – Easy-C). Без да спират с иновациите, през 1999 година Natrol основават добре познатата днес марка Prolab, а през 2007 – MRI. В този период компанията печели престижната награда “Производител на годината”, от списание Nutrition Industry Executive.

Успеха на марката е феноменален! През 2008 година печели и още две престижни отличия: “Най- добър производител на хранителни добавки” и “Избор на клиентите”. Чрез огромната гама в 6 продуктови линии, в доказани търговски марки Natrol се утвърждава като един от топ производителите на хранителни добавки в света.