Bad $rs in GetInsertSQL. Connection or SQL invalid. Try using $connection->debug=true;

Продукти на Optimum nutrition

Продукти на Optimum nutrition

Optimum Nutrition. Хранителни добавки от Optimum Nutrition в Mybody.bg
Optimum Nutrition – безпорният лидер в съвременния свят на хранителните добавки. Своята продукция Optimum Nutrition предлагат под имената на две марки - Optimum Nutrition (ON) и American Body Building (ABB), те предоставят на потребителите широк избор от суплементи във всички категории хранителни добавки. Производството на компанията се осъществява в база от 500 000 квадратни метра, оборудвана с най- модерни уреди и машини за изработка и пакетиране на хранителни добавки. Optimum Nutrition се позиционират на пазара с едни от най- качествените суплементи и огромен асортимент. Независимо дали търсите шоколадов протеинов бар или вкусен суроватъчен протеин, Optimum Nutrition е в състояние да предостави на клиентите си всякакъв тип продук, който да задоволи и най- малкия каприз. Благодарение на братята Costello, основали фирмата през 1986 година под името Costello’s Health Distributors и добре развитата американска мрежа за дистрибуция създават най- бързата, мощна и висококачествена мрежа на разпространение в САЩ.

Нашата мисия
Optimum Nutrition се стреми постоянно да произвежда нови продукти или да подобрява вече съществуващи с най- високо качество. Специалистите на компанията полагат всички усилия за предвиждане нуждите на клиентите и да отговори на търсенето на бързо развиващия се пазар за иновативни продукти при спортното хранене. Optimum Nutrition също така се стреми да поддържа и най- високо ниво на обслужване на клиентите.

Грижа за клиента
Приоритет №1 на Optimum Nutrition е оптимално бързото и качествено обслужване на клиентите. Стогият контрол на качеството на производство и лабораторните тестове са само част от важните позиции, които се наблюдават от квалифицирани експери и учени с цел да задоволи желанията и изискванията на клиентите за дълъг период. Безспорен факт с което се гордеем е, че голям процент от клиентите, които са избрали Optimum Nutrition за първи път, остават редовни потребители на компанията. Можете да бъдете сигурни, че съставът, качеството и концентрациите на продуктите са внимателно проектирани и тествани много пъти.

Продукти
Optimum Nutrition подкрепя здравословния начин на живот и от екипа сме абсолютно убедени, че всеки спортист и атлет трябва да бъде в състояние да осигури на организма си само най- добрите хранителни вещества за да се чувства зареден и енергичен през целия ден. Процесът на изработка на нашите продукти е под пълен и строг контрол, така че всеки може да провери качеството на суплементите. Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard е живото доказателство за качеството на продуктите на компанията. Дългогодишен лидер и мерило за качество ON Gold Standard 100% Whey, има над 200 приза за най- добър протеин, най- добър суплемент на годината и др.