Bad $rs in GetInsertSQL. Connection or SQL invalid. Try using $connection->debug=true;

Продукти на Universal ANIMAL

Продукти на Universal ANIMAL

Universal Animal. Хранителни добавки от Universal Animal в Mybody.bg
Легендарната и неповторима серия суплементи на Universal – Animal.

Замисляли ли сте се някога, какво причинявате на организма си с употребата на вредни храни и неправилни добавки? Наказвате и жертвате тялото си! Напрегнете го и достигнете границите с всяка една тренировка. Бодибилдинга е като война- или печелиш или губиш. Трябва да бъдете повече от силни, освободете животинските (ANIMAL) инстинкти в себе си! Агресивното поведение и упоритостта са ключът към успеха.

Няма да говорим за лигави добавчици или дизайнерски аксесоари, тренировката трябва да е груба, мощна, запленяваща, без ненужни принадлежности. Другите в залата гледат как тренирате, а не как се обличате, това е вашето лице във фитнеса. А когато става въпрос за хардкор хранителни добавки, всички спортисти се сещат за паковете от серията Animal.

Вече близо 30 години бодибилдъри- победители в най- престижните конкурси, олимпийски рекордьори, щангисти и хиляди професионални спортисти “крият” в саковете си пакове на Animal. Във всеки пак на Animal Вие получавате разделени и прецизно дозирани, изпитани във времето хранителни добавки. Всичко, което Ви е нужно е побрано в хардкор пакетчетата на серията Animal. Без догатки, без комбинации с други суплементи и ненужни съставки.

Това е причината Animal да са толкова уникални и предпоитани. Никой друг продукт няма да ви донесе позитивите на Animal серията, няма дори да се доближи. 30 години на пазара и милиони продадени бройки, говорят за качестото и ефекта на Animal продуктите.

Въпреки опитите за копиране на формулата на Animal Pak, той си остава № 1 избор на всички. Идеалната система за доставяне на хранителни вещества под формата на пакове е перфектен избор за спортистите. Най- вече атлетите от активните спортове, като вдигане на щанги, футбол, баскетбол, бокс и тн. се доверяват на силата на Animal Pak. Всички необходими витамини, минерали, аминокиселини и ензими в една опаковка. И въпреки че според конкуренцията Animal Pak е просто един комплекс от витамини, културистите от старата школа могат с лекота да оборят това твърдение.